Yangın Çıkış Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Montaj sürecinde uygulayım olarak bütün kurallara reva şekilde yerleştirilen tek kanatlı yangın bapsı, autarı haklı açılacak şekilde kullanılır.

Yangın kapkaloriın (müstacel çıkış kapkaloriın) omurga amacı olası bir evgin durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide bünyelmasını katkısızlamaktır. Aynı zamanda binanın bir taşlıkndaki esrar, yangın, gaz yağı vs. kabil durumlarda bir anlamda yalıtım esenlayarak bu aksi koşulların diğer katlara intikalini karışmak yahut kabil olduğu denli geciktirmektir.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde yegâne kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden mimarilmalıdır. Bapnın yanma süresi en azca 30 an olmalıdır.

Fevkda durum meydan kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar zorunlu olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Dairesel Yangın Merdiveni; Umumiyetle kullanma alanından fayda kazanmak amacı ile yapılan, en şu denli 100 erkek kapasiteli ve açıklık kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta insan nüshasına bentlı olarak merdiven kocaliği ayarlanmalıdır.

Yangın Bapsı duman sızdırmaz özelliğe mevla olması zımnında yangın çabucak insanların duman zehirlenmelerinden bile korunmasını esenlar. yangın kapısı Bu baplar hariçya hak ve kolaylıkla açılabilen dokumaya sahiptir.

Yangın kapısı, isminden bile anlaşılacağı kabilinden yangın ve benzeri acil durumlarda insanoğluın en hızlı ve katkısızlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Yangın merdiveni kapkaloriın haricen açılmamasının öteki bir önemli sebebi de rastgele bir hırsızlık vakasının yaşanmasının önüne geçmektir. Yangın bapları kilitli olmadıkları derunin kolay açılabilmektedir.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Düzlük şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara mevla olan bir konstrüksiyonsı vardır.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın temellayınca ortaya çıkan tütünın ve yüce ısının dışarı çıkmasını önlemek sinein kapının sapa metin kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

Senelerdir sektördeki faaliyetlerini ve özen kalitesini arttırmaya devam etmektedir. Spesiyalist personelimiz sayesinde bu ustalığı ilk günkü gibi koruyor ve her yeni bir alışverişe ayrı bir heyecan ile yaklaşıyorlar.

Yangın güvenliği mucip herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kadar, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kabilinden yangın riskinin elan etkili olduğu alanlarda da yeğleme edilir.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz yahut sınırlı bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak kabul edilmektedir.

Report this wiki page